Tammikuun pakkasretki

Tammikuun haasteena oli kunnon pakkasretki Laavusarelle.

Tammikuun päivien hupeneminen meinasi pilata koko haasteen, alla oli vain yksi yö maastossa ja flunssaisena ei toista tulisi. Jaakko kuitenkin höllensi sääntöjä tammikuun osalta muidenkin mattimyöhäisten onneksi ja takarajaa samalla siirrettiin tammikuun 2019 loppuun.

Vuoden ensimmäinen yö ulkosalla ajoitettiin loppiaisen vastaiselle yölle, eli 5.-6.1. Pakkasta oli reilut -20c ja taivaalla huiteli vain muutama pilvenriekale kirkkaana paistavan kuun edessä. Retki suuntautui Jyväskylän kupeessa sijaitsevalle Nyrölän laavusaarelle. Illalla pidettiin tulia, syötiin evästä ja hörpittiin kuumaa kaakaota:)

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: