Maaliskuinen yö taivasalla

Haasteen painolasti tuntuu näin kuun loppupuolta kohden raskaammalta, siispä yöksi ulos!

:)

Kohteeksi läheinen järvi, reppuun makuupussi, alustat ja termarillinen vettä, sillä jo pärjää. Otin myös kameran lankalaukaisimineen mukaan, mutta en osannut käyttää 😛 Meinasin jo lähteä isommalle selälle retkiluistellen, mutta pimeässä luistelu ensimmäistä kertaa kyseisellä järvellä tänä talvena rupesi tuntumaan aika huonolta ajatukselta muutaman sadan metrin jälkeen, joten jänistin sittenkin pienemmälle lätäkölle… Hanget oli muuten aika kestävät, tämmöinen 0,1 tonninen retkuilija sai hädin tuskin hankeen kengänjälkeään! Ihan kuin olisin taas ollut hernekeppien sarjassa 

Harmi etten osannut käyttää tuota lankalaukaisinta paremmin & muutenkin tähtien kuvaaminen uppo-outoa, sillä olosuhteet olivat muuten mainiot! Täysin tähtikirkas keli, pieni pakkanen eikä tuulta juurikaan… Makuupussissa unta hakiessa näin jopa lyhyen tähdenlennon, ihan jees:) Kannatti taas lähteä.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: