Huhtikuuko paketissa?

Kesä tekee tuloaan ja linnut laulavat lämpimässä kevätillassa. No ei, lunta tulee täällä Keski-Suomessakin kuin parempanakin talvena ja elohopea pysyttelee juuri nollan yläpuolella. Sisällä on sentään lämmin, mutta aikamoinen savotta odottaa tekijäänsä – vappuna pitäisi liikauttaa koko maallinen omaisuus (mistä rutosta tätä romua on kertynyt?) seuraavaan osoitteeseen ja pakkaus on tosiaan todella vaiheessa 😀

Mitä sitten.

:)

No sitä vaan, että huhtikuun sarakkeesta puuttuu yksi yöpyminen. Hyvältäkin kuulostavia tekosyitä tulee mieleen roppakaupalla, mutta ajattelin kaikesta huolimatta siirtyä ensi yöksi maastoon nukkumaan  Katsotaan ehdinkö huomenna kuvia liittämään tähän viestiin vai meneekö myöhemmäs tulevaisuuteen, mutta hyvää vappua kaikille teille sosioekonomisesta statuksesta riippumatta. 😛

No miten se yö sitten meni?

Noniin, olipas keli kohillaan. Annoin molemmat rinkkani juuri lainaan eikä jäljelle jäänyt kuin pikkureppu. Tämä rajoitti vaihtoehtoja siinä mielessä, että majoite ei mahtunut kyytiin joten suunta lähilaavulle… Samalla pääsin testaamaan uutta fillaria:P Tässä muuttohässäkän keskellä en löytänyt kuorihousuja, mutta ajattelin stormwall-softshell-hiihtohousujen (hieno sana?) ajavan asian. Väärin ajateltu! Ensimmäiset sata metriä maantietä ja loska kasteli takareidet, toiset sata metriä ja (entiset)gorelenkkarit olivat litimärät. Latupohjalle lopulta päästessäni siellä oli pehmeän pohjan päällä vettä ja viisi senttiä märkää lunta, ei mikään helpoin lenkki heti kärkeen 😀 Lopulta Sikomäen laavulle (nimi on enne), märät kamppeet ”kuivamaan” ja makuupussi laverille.

Yö meni katkonaisesti, ja aamulla kello herätti 6:40, juuri kun uni olisi kunnolla maistunut… Laavulla oli käynyt muitakin kahdella pyörällä liikkuneita, veikkaanpa vaan että ne toiset olivat noin puolet nuorempia eikä niillä kaksipyöräisillä tarvi polkea… Joku, veikkaan samaa kävijäkuntaa oli kaatanut ulkohuussin, kaikki puut oli poltettu ja seinät töherrelty. Selkeästi liian lähellä ”sivistystä” tämä laavu. Märät ajokamppeet päällä sitten kotiin. Sainpahan tilastomerkinnät kuntoon:P

:)

Ainiin se pyörä. Pole on merkki ja Taiga on malli, Jyväskylästä molemmat. Tutustu jos et tunne 

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create your website with WordPress.com
Aloitus
%d bloggaajaa tykkää tästä: